divendres, 21 de desembre del 2012

FESTA DE NADAL 2012

Avui divendres dia 21, hem celebrat la festa de Nadal 2012 amb diferents activitats. Els infants d'Infantil han cantat unes nadales als seus papis i després ha vingut el Pare Noel per les aules a repartir regalos. L'APIMA del centre ha convidat a l'esmorzar amb xocolatada i pastes pels infants. Els infants de Primària han realitzat tallers amb diferents activitats i alguns cursos han cantat unes Nadales als seus companys. A les 12:30 hrs, un grup de teatre ha interpretat l'obra " Las tres reinas magas", obra escrita per Glñoria Fuertes. Els infants han gaudit molt de l'obra i els mestres també. Us deixem unes fotos dels actes que hem realitzat. Bon Nadal i Bona entrada d'any!

dijous, 20 de desembre del 2012

TALLERES DE NADAL AL 3R CICLE

L'escola està celebrant les Festes de Nadal amb diferents activitats i tallers de manualitats. Cada cicle prepara les seves activitats i el tercer cicle, cinquè i sisè, han realitzat un taller de cuina amb els articles que varen comprar al mercat pagès ahir dimecres. Us deixem unes fotos de l'event.

dimecres, 12 de desembre del 2012

FINAL DEL PRIMER TRIMESTRE

Els recordem que el primer trimestre acaba el dia 21 de desembre.
Els informes d'avaluació de Primària es donaran aquest mateix dia 21, excepte els alumnes NEE.Recordin que han de signar el rebut dels informes i donar-li al tutor en tornar de les vacances de Nadal, el dia 7 de gener.Els informes d'Infantil ja estan sent lliurats des de fa dies per les seves tutores.
També aprofitem per a recordar que, a la pestanya "Documents de centre", poden trobar alguns dels documents més importants de l'escola (Projecte Educatiu,Menjador Escolar...) , al igual que a l'apartat "Impressos oficials".

divendres, 7 de desembre del 2012

XAVIER REY I ÁLVARO CARDONA, GUANYADORS DEL CONCURS DE REDACIONS SOBRE LA CONSTITUCIÓ

Els alumnes de sisè A, Xavi i Älvaro, han estat 2 dels guanyadors del concurs d redaccions organitzat per l'Ajuntament de Sant Antoni per commemorar l'aniversari de la Constitució espanyola. Els concurs consistia en elaborar una redacció en forma narrativa referent a la nostra Carta Magna i la seva importància en la nostra societat. Hi havia tres guanyadors i dos alumnos del Guillem varen quedar entre els 3 guanyadors.En Xavi va llegir la seva redacció davant els presents i va rebre un fort aplaudiment per part del públic. N'Alvaro no va poder asistir a l'event per trobar-se de viatge fora de s'illa d'Eivissa. Enhorabona!

CONCERT SOLIDARI COR DE NADAL.CONVIT DE NA ANA

Bon dia a tots!!! Des de la coral CODA Cor de Cambra i molt especialment a nivell personal, volem convidar-vos a la segona edició del concert solidari Cor al Nadal. Aquesta cita la hem preparat amb molta il·lusió i tindra lloc el proper dissabte 8 de desembre a les 19:30h a l'Auditori de Ca's Serres i podreu gaudir de la participació dels cors VoceArte, Soul&Body Gospel Choir i Coda Cor de Cambra. Aquest any els fons recaptats seran a benefici de l’Associació de Persones amb Necessitats Especials d’Eivissa i Formentera (APNEEF).

dimarts, 4 de desembre del 2012

SIMULACRE D'EVACUACIÓ

Com cada any, el centre farà en breu el simulacre d'evacuació del centre, activitat que obligatòriament s'ha de realitzar seguint Instruccions de la Conselleria d'Educació. Els infants estan preparats, donat que la passada setmana va estar una dotació de Protecció Civil al Centre per explicar el funcionament i normes bàsiques d'un simulacre.