dimecres, 16 de gener de 2013

CEPCA Escola de pares i mares

ACCES DOCUMENT INFORMATIU (en línia)


Benvolgudes famílies,
El motiu d’aquesta entrada és informar-vos i animar-vos, a assistir al programa “Escola de Pares i Mares” que ens ofereix l’AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY en col·laboració amb el CENTRE D’ESTUDI I PREVENCIÓ DE CONDUCTES ADDICTIVES (CEPCA) DEL CONSELL INSULAR D’EIVISSA.
En aquesta Escola, els tècnics del CEPCA, tractaran de facilitar-nos informació i assessorament així com pautes i recursos per educar millor als nostres fills/es.  Aprendrem, entre d’altres, a com manejar els conflictes, a saber actuar davant les conductes no adequades dels nostres fills/es i a com fomentar aquells comportaments adequats. Aspectes que repercutiran de manera molt positiva en:
- El desenvolupament de la seva personalitat.
- La millora del seu rendiment acadèmic.
- Millors relacions familiars i millor comunicació.
- Desenvolupament d’actituds i valors positius.
CARACTERÍSTIQUES:
- Aquestes escoles són de caràcter gratuït i seran impartides per psicòlegs, pedagogs i  mestres del CEPCA (especialistes en temes educatius).
-  El  programa consta de 6 sessions (2 sessions setmanals, dimarts i dijous).
-  Cada sessió té una duració de 2 hores.
- Es faran grups de 10-12 pares/mares màxim (perquè tots pugueu participar millor). Cada grup de participants serà estable en les 6 sessions, així com la persona que el dirigeixi. D’aquesta manera es facilita la comunicació i confiança.
- Les dates de realització són: 31 de gener, 2, 7, 9, 14 i 16 de febrer de 2013.  Els horaris seran:
- De 11'30 a 13'30h - Primària
- De 16'30 a 18'30h - Infantil i Primària (mixt).
- Es lliurarà a tots els assistents una carpeta amb tots els continguts de la Escola de Pares i Mares.
Al bloc del centre: http://ceipguillemdemontgri.blogspot.com podreu trobar la carta enviada des de l’Ajuntament de Sant Antoni amb els blocs de temes de continguts, així com el full d’inscripció, que, en cas d’estar interessats, heu d’omplir i lliurar a la secretaria del centre, a la seu de SSSS de l’Ajuntament o per correu electrònic, abans del dia 21 de gener. Aquest full d’inscripció el podreu trobar també a la Secretaria del centre.
Posteriorment, es posaran en contacte amb vosaltres per a confirmar la vostra assistència i formar els grups amb els horaris corresponents
Us animem a participar, cents de pares d’altres escoles  de l’illa ja ho han fet i estan molt contents amb el resultat obtingut.