dilluns, 6 de febrer del 2023

CARNESTOLTES 2023

El próximo Jueves 16 de Febrero, celebraremos como cada año la fiesta de carnaval y el Jueves Lardero, tradición típica en Ibiza que se celebra cada Jueves antes de Carnaval. Este año, cada niño/a de Primaria podrá traer el disfraz de su casa. Pueden ser  mariol·los(disfraces improvisados) o cualquier otro disfraz. Al almuerzo, cada alumno/a traerá su comida pero recordamos que el Jueves Lardero es muy típico en Ibiza comer tortilla de patata y queremos seguir esta tradición.

 Este día se celebrará un concurso de GOT TALENT así que, si los niños/as quieren participar, se tendrán que apuntar en una lista que estará en Secretaría hasta el Martes 14 de Febrero. Habrá un máximo de 3 actuaciones por clase y los mismos alumnos de cada clase elegirán las 3 que más les gusten para participar en el concurso

Recordamos que serà una fiesta para los alumnos/as a nivel interno de la escuela y por tanto, no es jornada de puertas abiertas. Colgaremos fotos en el blog y redes sociales

         

El proper dijous 16 de febrer, celebrarem al Centre com cada any la festa de carnestoltes i el dijous llarder, tradició típica a Eivissa que es celebra cada dijous abans de carnestoltes. Enguany, cada infant de Primària podrà portar la disfressa de casa seva. Poden ser mariol·los o qualsevol altra disfressa. A l’esmorzar, cada alumne portarà el seu menjar però recordem que el dijous llarder és molt típic a Eivissa menjar truita de patata i volem seguir aquesta tradició.

 Aquest dia, es celebrarà un concurs de GOT TALENT, així que si els nins/es volen participar-hi, s’hauran d’apuntar a una llista que estarà a Secretaria fins el dimarts 14 de febrer. Hi haurà un màxim de 3 actuacions per classe i els mateixos alumnes de cada classe triaran les 3 que més els agradin per participar en el concurs.

 

Recordem que serà una festa pels infants a nivell intern de l’escola i per tant, no es jornada de portes obertes. Penjarem fotos i vídeos al bloc del Centre i xarxes socials.