dijous, 22 de març del 2012

JORNADES SOBRE QUALITAT A EIVISSA. EL GUILLEM, PRESENT COM A PONENT.


El Sr. Fernando Bernal, cap del departament de Planificació Educativa de la Direcció General de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives i la delegada Territorial d’Educació a Eivissa i Formentera la sra. Belen Torres han realitzat dia 21 de març a les instal·lacions del conservatori de música d’Eivissa l’obertura de la Jornada de qualitat.
A continuació el cap del servei de gestió de qualitat i millora contínua, Joan Antoni Sancho va desenvolupar la ponència en la qual va explicar les característiques generals del sistema de gestió de qualitat: concepte i definició de qualitat, cicle de Deming (PDCA) models de referència (ISO i EFQM/CAF), que és procés, funcionament de les auditories, catàleg de processos, importància del coordinador de qualitat, pautes general per posar en funcionament el projecte etc.
Amb el mateix esquema que a la Jornada de qualitat que es va celebrar a Mallorca i seguint el programa previst, Ernesto Olariaga, assessor del Servei de Gestió de Qualitat i Millora Contínua va moderar la taula rodona formada per José Alejandro Pitaluga, director de l’IES Sa Blanca Dona. Maria Montserrat Piqué, directora del CEIP Sant Ferran de Ses Roques i Eva Quirós, directora del CEIP Es Vedra.
Desprès Begoña Canet, assessora del Servei de Gestió de Qualitat i Millora Contínua va presentar a Xavier Palau, cap d’estudis i a Janet Guasch, coordinadora de qualitat del CEIP Sa Bodega i a Francisco Javier Rey, director i a Maria Teresa Andrés, coordinadora de qualitat del CEIP Guillem de Montgrí. Els dos centres explicaren bones practiques dels respectius centres fent una valoració molt positiva del projecte