dilluns, 19 d’octubre de 2015

Institut d’Estudis Eivissencs_ Activitats

L’Institut d’Estudis Eivissencs ha organitzat la seua primera subhasta d’art: ARTiVI. TOTES LES ACTIVITATS d'aquest esdeveniment se celebraran a la sala Ebusus, al passeig de s'Alamera 18, Eivissa.

Amb aquest acte pretenem, en primer lloc, aportar una visió general de la pintura i l’escultura a Eivissa i donar a conèixer una mica més els nostres artistes. D’altra banda, pretenem també popularitzar, encara més, el vi que es fa a l’illa. I, en darrer terme, pretenem obtenir recursos per a l’edició de diversos llibres que la nostra Entitat té pendents de publicar.
L'exposició de les obres a subhastar s'acompanyarà de conferències, i un tast de vins a càrrec dels cellers de can Maymó, sa Cova i can Rich.

Nombrosos artistes han cedit obres per a aquest esdeveniment. Podeu consultar el catàleg i els preus de sortida al web que s’ha creat expressament:  https://ieeartivi.wordpress.com

El programa d’actes serà el següent:

     Dimarts 20 d’octubre, a les 20.00 h, Vi nou. El vi d’Eivissa al segle XXI. Del vi pagès al “Vi de la Terra”, conferència a càrrec de Josep Lluís Joan, tècnic del Consell d’Eivissa.
20.45 h Celler can Maymó. Presentació del celler i tast dels seus vins.
21.00 h Inauguració i visita a l’exposició.
     Dimecres 21 d’octubre, a les 20.00h, lectura poètica: Els nostres poetes i el vi, organitzada per Nora Albert.
20.45 h Celler sa Cova. Presentació del celler i tast dels seus vins.
     Divendres 23 d’octubre, a les 20.00 h, Vi antic. El vi d’Eivissa des dels cartaginesos fins als nostres dies, a càrrec de Glenda Graziani i Antoni Ferrer Abárzuza.
20.45 h Celler can Rich. Presentació del celler i tast dels seus vins.
     Dissabte 24 d’octubre, a les 19.00 h, subhasta de les obres a càrrec del periodista Pep Costa.

Hi haurà dues maneres de participar en la subhasta:
   1. In situ el dissabte 24. Serà necessari inscriure’s entre les 18.00h i les 19.00 h del mateix dia, o amb antelació, a l’IEE, per mail o en persona. Se us adjudicarà un número que us identificarà durant tota la subhasta.
   2. Licitar amb antelació. Fent arribar a l’IEE, per mail o en persona i abans del divendres 23 a les 13.00h, la vostra oferta màxima per a cada obra per a la que desitgeu pujar. El subhastador licitarà per valtros, partint sempre del preu de sortida de l’obra. Per licitar amb antelació caldrà que us identifiqueu plenament i deixeu un número de telèfon al que contactar amb valtros. De no ser així la vostra puja no podrà ser tinguda en compte.

Esperam que aquesta proposta sigui del vostre interès.

Marià Mayans i Marí
President de l’IEE