dimarts, 15 de maig del 2018

CONVOCATÒRIA AJUTS PER A L'IMMERSIÓ LINGÜÍSTICA- CONSELLERIA D'EDUCACIÓ

Ajuts per a l’escola d’estiu per a alumnes de 6è de primària a Mallorca, Menorca i Eivissa (modalitat C) Es convoquen un mínim de 200 ajuts per als alumnes de sisè de primària (modalitat C), els quals estan valorats en un import màxim de 400 € i ofereixen als alumnes la possibilitat de participar en una escola d’estiu en llengua anglesa de 10 dies de durada (dues setmanes, de dilluns a divendres) a Mallorca, Menorca i Eivissa. 
 Les escoles d’estiu tindran lloc entre l’1 de juliol i el 31 d’agost de 2018 i estaran distribuïdes a Mallorca, a tres municipis distints, a Menorca, a dos, i a Eivissa, també a dos. Tan aviat com se’n fixin el lloc i les dates exactes, es comunicarà a les famílies dels sol·licitants que n’hagin resultat beneficiaris. Els requisits per poder accedir-hi són diferents per a cada modalitat; per això, per tal de facilitar-vos la tasca d’informar les famílies, us trametem, adjunta, la resolució publicada al BOIB i tres documents que resumeixen cadascuna de les modalitats. 
En el cas d’haver-hi alguna informació o interpretació en aquests documents que no s’ajusti al que diu la resolució, el que preval és la informació que consta a la convocatòria oficial del BOIB i, per tant, us demanam que abans de fer-ho extensiu a les famílies, llegiu la resolució.